SKRIVET: 2009-01-11, kl 09:53:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Australien

Blogg verkar ju inte alls vilja uppdatera det jag skriver.

Hur som helst sa ar det www.resdagboken.se som galler nu (sok efter EmeliieSvensson)

SKRIVET: 2009-01-03, kl 00:59:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

Magknip

Oavsett om jag lägger mig klockan 23 eller 03 så vaknar jag innan klockan 9 iallafall! Helt otroligt!
De två senaste dagarna har jag vaknat vid 8-9 tiden och flyttat mig till soffan och tv:n. Mycket gamla filmer som gått, och igår var det ju vänner halva dagen! Väckt Johan vid halv 12 när jag tröttnat på att kolla på tv ensam.
Som mamma sagt om mig i flera år: "Jag är som Skalman, det finns en inbyggd sov-och-mat klocka i mig", det måste bara vara sant.

Efter ett besök av familjen Nordin med massor av fika och några timmar senare (halv 5) en rejäl skål med soppa så har jag fortfarande magknip. Kan det kanske varit en dålig soppa eller bara för mycket mat? Var på bio också, men jag fick i mig max 3 popcorn, men för två timmar sedan var jag vrålhungrig men ändå en proppmätt känsla i magen, så det blev en rostad macka och ett glas oboy :) Så sjuuuukt ont i magen fortfarande, så jag får se hur mycket sömn det blir inatt.

Filmen vi såg på bio var förresten "Allt flyter" och den var riktigt kul, min typ av humor. Vill gärna se Yes man & Australia också, men det får bli när de kommer på DVD för det hinner jag inte med.

Vaxning av benen i morgon, wish me luck!, Tvätta kläder, Stan och köpa det sista jag behöver ha med mig, stjäla lite musik från Caroline (eftersom jag inte har mer än 40 låtar på min dator!), packa lite, äta middag med familjen Nordin, mamma & Pelle. Kaaaanske en utgång på kvällen.

Nu gör vi ett försök och sover tycker jag. Godnatt!