SKRIVET: 2008-11-26, kl 21:41:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soon, soon I'll be there.

Fy, jag vill bara ligga hemma och sova i en vecka! Jag har ingen lust och ingen ork att gå på jobbet på dagarna!! Det är iallafall bara 18 jobbdagar kvar innan julledigheten och ev. sista arbetsdagen för gott på Hiab. Men sista arbetsdagen på länge blir det iallafall den 19:e december :)
Jag längtar sååå efter ledigheten!!

Precis bokat boende för de två första nätterna i Brisbane nu, skönt att veta att man har någonstans att sova när man kommer dit. Ska kanske boka flygresan från Sydney till Brisbane innan, eller ska man vänta?
Ska väl ta och provpacka nåt också snart... För det är en lååååång lista jag har fått ihop hittills. Först måste jag väl ta och köpa mig en ryggsäck, ska passa på i morgon när jag får 20% rabatt på InterSport. Men jag vet inte alls hur stor väska jag behöver!!!

I morgon blir det en lång dag på stan, klubbdagar ska man ta vara på, speciellt nu innan jul :)  Åhlens, Intersport, Hudcirkeln, Kjelles, Hemtex & Ombonat ska jag försöka hinna med på 2 timmar!!! Kanske hinner nåt på lunchen också!

Nu när jag ändå har missat hela Grey's för jag pratat med mina äldre kusiner så känns det värdelöst att kolla på det nu, så jag tror jag kryper till sängs på en gång! En pigg och fräsh Emelie skulle ju inte skada i morgon!
Godnatt!

SKRIVET: 2008-11-23, kl 21:10:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

FoodFoodFood

Helgen är snart över och i morgon kommer man släpa sig upp ur sängen klockan 6, men nu är det lite roligare att gå till jobbet eftersom jag har lyckats lägga in en ljudbok i mobilen. Så jag hinner med några kapitel på vägen dit och hem, och några kapitel på lunchpromenaden. Så nu behöver jag inte längre ha dåligt samvete för att jag inte hinner "läsa" böcker.

Igår hade vi myskväll med hemmagjord pizza, massor av popcorn, godis och nötter och så blev det hyrfilm "The Mist" som var mest dålig, lite bra... Men jag chockade mig själv med att hålla mig vaken HELA filmen utan att ens vila ögonen under ögonlocken! Det händer inte så ofta kan jag ju meddela.

Började dagen med att ta en promenad (till träffpunkten för att lämna tillbaka filmen) i blåsvädret. Det var riktigt bitande vindar!
Sen åkte jag till Lekstugan för att hämta badbollar som dom så snällt kunde fixa hem. Det är väl inte riktigt säsong för badbollar just nu...
Hunnit ut till Saltvik för att fira pappsen som fyllde år, middag och fika blev det också.
Och efter det var det dags att mala ännu mer köttfärs, så nu är det proppfullt i vår lilla frys!! Men kanon med (nästan) gratis mat ett år framöver!
Hela helgen har jag bara ätit och ätit!!


Nu, forstättning på Erik & Mackan! Dom är för härliga!

SKRIVET: 2008-11-23, kl 20:46:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Zebras?

Zebror är ju väldigt lik hästar, det vet väl alla.
Men är det bara jag som tror att Zebror också gnäggar, som hästar?
Har försökt hitta olika zebra-ljud men något gnäggande har jag inte lyckats hitta ännu!
Någon som vet?

SKRIVET: 2008-11-21, kl 20:28:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Miss







Jag skulle bli väldigt glad över ett samtal, ett litet sms bara...

SKRIVET: 2008-11-20, kl 20:48:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

Yehaay

Snart så är det freeedag! Och så har det kommit litelite snö :) Gooodie!
Knappt en månad kvar av anställningen (men vad som helst kan ju hända, det har jag ju lärt mig) och till långledigheten runt julen! Dags att börja skrapa ihop för 4 dagars kompledigt nu!! För gud så skönt det ska bli att vara ledig!
45 dagar kvar till resan också :)

Förhoppningvis kommer jag känna mig friskare efter helgen och kan åka ner till Gävle och träffa lilla Milla! En månad sen hon kom och hela tiden har jag och Caroline varit sjuk till och från.
Känns iallafall skönt att slippa hostan på nätterna nu när jag har fått den mindre mumsiga kuckelimuck-medicinen!

Kikar på du är vad du äter och mumsar kanelbullar som johan bakat. Yes, det känns bra!

SKRIVET: 2008-11-18, kl 17:25:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

KraxKrax

Det är väl min 3:e vecka med djävulshostan!
Min rygg mår inte alls bra heller, pga att jag hostar så mycket. Igår när jag hämtat Johan på bussen och vi ätit mat så hann jag se max 45 minuter av filmen innan jag somnade, inte var jag piggare idag när jag klev upp heller.
Så idag fick det vara nog! Jag vill inte ha den här hostan, ryggvärken eller vara konstant trött längre!
Beställde tid på dagjouren 10.45, och 11.45 (!) fick jag träffa läkaren som tog ett stick i fingret, lyssnade på hjärtat, lungorna och de andra sakerna dom ska kolla. Det var "inget fel" på mig inte, bara en långvarig förkylning.
Jag orkade inte gå tillbaka till jobbet för mina krafter var helt slut! Så istället hämtade jag min hostmedicin som jag (enligt varningstexten) förmodligen kommer bli ännu tröttare av! Så jag får väl vänta med den till efter DH ikväll, för jag vill inte missa det IGEN!

SKRIVET: 2008-11-15, kl 23:30:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lördagsmys

Dagen gick fort. En timme på stan med Josefin och fika på Dackås målade lite en extra gång runt fönstret i sovrummet men huvudvärken blir inte direkt mindre av att andas in den färgen!! Så jag försökte plocka undan lite, orkade inte så mycket mer så det blev en timme framför tv:n innan jag bjöds på middag i Saltvik: Grillat kött med potatisgratäng, och glass med maränger och varma hallon till efterrätt.
Försökte mig på två Sing-star omgångar med söta Maja också, men halsen mådde inte så bra av det. Skrattade oerhört mycket då Maja kunde vartenda ord i låtar som "Jag ljuger så bra", "Främling", "Värsta Schlagern". HON ÄR 6 ÅR GAMMAL!!
Nu tänkte jag kika klart på Domestic disturbance och sen sova!

SKRIVET: 2008-11-15, kl 12:38:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

En gång till...(?)

Jag vaknade med sprängande huvudvärk, halsont och snorig.
Så det verkar som att allt börjar om igen. Kul



Ändå måste jag springa ner på stan och framkalla några bilder, medan dom framkallas tänkte jag kika på lite julklappar och kanske ta en fika på Dackås. Det blev ju aldrig något förra helgen då det var fullt så vi inte fick komma in.

SKRIVET: 2008-11-14, kl 23:44:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

Whats wrong?

Det verkar som att sms jag skickar till "vissa" personer aldrig kommer fram, eller så skiter dom bara i att svara...
Umgänge tack!

SKRIVET: 2008-11-14, kl 17:49:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Andra bullar

Jag måste säga att jag har blivit lite imponerad två dagar av två personer.
Först när jag kom från jobbet på onsdagen hade Johan bakat(!!) kanelbullar!! Jättegoda.
Igår när pappa kom och hälsade på hade han med sig en glassbytta full med: kanelbullar, som han själv bakat. Hans första kanelbullar någonsin (vad han sa iallafall).
Så nu har vi frysen fylld med kanelbullar (och älgkött)! Perfekt när man får oväntat besök. Eller bara är sugen på ett glas mjölk och varm bulle :) Som typ nu.

Ensam i helgen då Johan har åkt upp till sin bror i norr, så det blir (som vanligt då johan är borta) middag hos mamsen. Skönt för jag har ingen lust alls att laga mat idag!

Kom på igårkväll att det är Scrapträff i helgen och jag har ju inga foton!! Får springa ner på expert och skriva ut några bilder från datorn i morgon. Undra vad det kan kosta?

SKRIVET: 2008-11-13, kl 20:56:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

HelvetesjävlaskitTELE2

Det här med mobilt bredband må vara en kanongrej. Men när man sitter och surfar på samma plats varje dag ska det inte bara brytas tycker man, men det gör det allt för ofta!
Och det här då? Hur kan det se ut såhär? Full signalstyrka men "du är inte ansluten till internet". 3 gånger har jag startat om både dator och bytt usb-portar, när det skiter sig nästa gång ringer jag och säger upp det här tror jag!
Nu ska det bli hemtelefon och fart på surfandet!

SKRIVET: 2008-11-13, kl 19:38:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

Maggie T Nutcracker

Kanske det här vore något att ge till mormor i julklapp?

SKRIVET: 2008-11-12, kl 22:06:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mittimellan

Onsdag och helgen närmar sig med stora steg! Ensamhelg i helgen, så jag ska väl försöka hitta nå något kul!

Trött som en gnu, hostan vill inte ge med sig så myrorna i benen är fler än någonsin just nu och vill börja träna igen!!
Men jag får vänta med det till jag inte hostar lugnorna ur mig!

Jag ska ta och krypa ner i sängen i vårt finfina sovrum ;) och hoppas på en lång natt, det är precis vad jag behöver!

SKRIVET: 2008-11-11, kl 19:11:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

007

Nu ska det kilas iväg ner på bion för att se nya Bond filmen. Hoppas jag tycker den är bra (fast än att alla som sett den säger att den inte är det.)

SKRIVET: 2008-11-09, kl 16:57:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pappsen


En hel söndag för alla pappor idag.
Det ska firas med middag (som han själv bjuder på) och biobiljett till Bond som vi ska se till veckan.

Igår försökte jag städa så gott det gick här hemma i röran, dammråttorna förökar sig fortare när det är stökigt tror jag!
En liten sväng på stan med lillasyster också, hann inte fika på "nya" dackås heller. Det var helt fullt en kvart innan stängning så vi fick så lov att gå till Jambo istället och ta en cheescake :) Inte alls fel!
På kvällen ägnade jag 1½ timme åt att vika ihop alla kläder, sängkläder och handdukar och lägga in i garderoberna. Men det skulle verkligen behövas fyllas på! Ett glas vin, lite russin och filmer ensam blev det efteråt. Tråkigaste helgen på länge! (Speciellt när jag somnar i soffan klockan 21 en fredagkväll!!!)
Idag tog jag Johan i handen och gick 1 timmes promenad runt öster mm, det var verkligen evigheter sedan! Sen åkte vi iväg till Delsbo och pappa Jonny.

Nu ska jag ringa och väcka min syster och brumma iväg till Saltvik på middag.

SKRIVET: 2008-11-08, kl 13:03:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Booored

Inte mycket mer gjort i sovrummet blir det förän i morgon, tråkigt.... Men saknas det verktyg går de inte att snedkapa lister så bra. Skönt att äntligen få lägga in kläderna i garderoben igen iallafall! Nu slipper det se ut som det bor 20 flyktingar i vardagsrummet! Och man kan äntligen hitta vad man letar efter!

Liten snabb lunch nu innan jag ska möta upp syster på stan, måste ju fika på Dackås nu när dom flyttat!

Någon sugen på filmkväll ikväll kanske?

SKRIVET: 2008-11-06, kl 20:30:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nu så!

Hesa greta är nu borta! Bara lite rethosta kvar, men uuuunderbart att kunna prata i telefon på jobbet utan att rösten försvinner.
Så till veckan kanske vi äntligen kan åka och hälsa på nytillskottet i släkten, lilla kusin Milla. Beslutsångest för vad jag ska hitta på för present bara, kläder tror jag hon redan har fått tillräckligt av.

Vad ska man hitta på för julklappar till alla människor i år då tro?
Hmmmmmmm.....

SKRIVET: 2008-11-01, kl 09:53:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Surprise, Surprise

Fick en trevlig överraskning igår när jag kom hem från jobbet. Där stod mamma och hade tapetserat fondväggen i sovrummet! Ojojoj. Hon jobbade halvdag och sen hade hon och Johan bestämt sig för att överraska mig sådär. Sååå fint blev det. (Bild får komma sen när allt är klart)
Om jag orkar idag så ska jag slipa garderobsdörrarna, som ska målas om. Har plockat ut allt iallafall.
Och om det blir klart idag så blir det att slipa och måla sängen i morgon :)
Jag längtar ihjäl mig efter att få flytta in i sovrummet igen! Vi bor mitt i kaoset känns det som!


Kanske dags för en sväng på stan om ett tag och köpa host-medicin!