SKRIVET: 2008-04-29, kl 22:25:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barstolar till salu

Så här ser stolarna ut som jag vill bli av med, om någon är intresserad hör av er!!
(Och om någon skulle vara intresserad av en tv så finns det en till salu också.)


image138


Dags att sova om jag ska orka upp halv 6 i morgon, (jag har nämligen hittat snooze-knappen på väckarklockan, fy skäms!!!)
 Godnatt från mig!

SKRIVET: 2008-04-29, kl 15:27:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

5 minuter = 150 kr

Kul.
Var på hälsocentralen tidigare idag för att kolla på ett och ta bort ett födelsemärke(/leverfläck) eftersom det kliar och även blöder ibland.
Därför ringde jag och fuck rådgivning av någon läkare för en månad sen som sa att den ska vi ta bort och den andra ska vi kika på!
När jag visat fläckarna så får jag reda på att inga födelsemärken tas bort innan sommaren om de inte ser "farliga" ut (p.g.a infektionsrisk mm). Kul. Då blir det ännu en kostnad till hösten. Nödvändigt att betala 150 kr för att höra det.
Kunde dom inte ha kläckt ur sig det vid telefonsamtalet?

Mupp.

SKRIVET: 2008-04-28, kl 19:42:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tranbär



Så här fin blev väggen vi fixade i lördags. Kreativa hjärnor har vi nog båda som lyckades få till det. (mobil-kamera, därutav den halvdåliga kvalitén)
Bar-bordet kom aldrig upp igår, jag orkar aldrig det själv och herr Nordin åkte iväg och jobbade natt igår. Men det ska slipas ner lite och oljas in innan det ska upp.
Någon som vill köpa barstolar? Har 4 st (2 olika par) som "följde med" bordet som vi inte har någon användning för.

Ännu en vecka utan J som fick åka neråt landet igen och "bygga med lego" idag efter nattskiftet. Tråkigt nu när det är långhelg.


Ännu tråkigare är det att jag kommer vara tvungen att dricka massor av tranbärsjuice & litervis med vatten i några dagar. PISS!
Men vad gör man inte för att bli frisk.



Tillbaka till tv'n och sjukhuset :)

SKRIVET: 2008-04-27, kl 11:53:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag = städdag

Ingen vilodag idag nej!
Det ska putsas fönster, tvätta bilen och sen hämta och sätta upp barbordet som vi äääntligen hittat. Visserligen begagnat, men när man ställt in sig på just en modell och den slutas tillverkas och man hittar en begagnad slår man till direkt. Vi har inte ens sett bordet men köpt det ändå.

Igår så fick vi ordning på vår finurliga fondvägg. Vi har två dörrar in till vardagsrummet, ett genom köket och ett från hallen. Och en ville vi dölja, men det var inte det lättaste att komma på hur man ska göra när man måste ha kvar dörren. Men vi kom på en kanonbra idé förra veckan så när jag var i Sundsvall i tisdags köpte jag 8 meter markis-tyg och igår kom väggen på plats.
Jag tycker det blev sjukt snyggt! Jag lägger upp en bild senare (kameran är på service).

Dags att väcka J och ta en promenad nu.

SKRIVET: 2008-04-23, kl 22:14:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Far away

Det är verkligen vår nu! 17 grader i luften har det varit idag, nicenice så det blev en promenad med Julia.  

Även fast det verkar som att våren och värmen är här nu så blir det nog att dra sig till varmare breddgrader snart. Jag bestämde i mars att få 1 vecka tidig semester mest för att jag vill bort och bara ta det lugnt och skönt och för att vara säker på att få se solen lite innan sommarsemestern.
Nu är det bara att vänta och se om de andra också kan ta semester.


Ni är så långt, långt borta men ändå nära.
Varför?
I dont like....

SKRIVET: 2008-04-23, kl 21:42:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inspiration

Sundsvall igår (igen), men den här gången med jobbet.
"Inspirationsdag för kvinnor" för oss på eftermarknad. 5 tanter, en 30+are & jag. Men det är trevligt med "gamlingar". + en avskedsmiddag på Radjos för de 2 som gått i pension.

Lite shopping blev det, 7 meter tyg! Så i helgen ska det sys och fixas och förhoppningsvis blir väggen lika bra som bilden man har i huvudet. Tur jag är kreativ och har en händig karl!

Sista svängen till Sundsvall för den här månaden. och jag kommer då inte att längta dit på länge!

SKRIVET: 2008-04-21, kl 20:14:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Min helg

Johan goan bjöd mig till Södra Berget på spa-helg (födelsedagspresenten) och i helgen var vi där.
Badade, bastade, gjorde behandlingar och mys, mys och åter mys. En riktigt härlig helg!
E-type spelade på kvällen, men betala 300 kr (per person) för att se honom gjorde vi inte! Istället en runda i baren och film på rummet.
Somnade rätt fort efter allt badande. Men våra kära rums-grannar (ett busslast med galna E-type fans) kom tillbaka från E-types spelning vid halv 4 tiden på morgonen. Och jag kan lova att jag inte är på så bra humör när jag blir väckt mitt i natten. Jag drömde att jag klampa ut i korridoren och sköt vilt med ett gevär efter dom. (Förstår ni mitt humör kanske?)
Lite mer spa-ande på morgonen efter frukosten innan vi begav oss mot Birsta, (yeah....) Hade lovat mamma att köpa lampor, och pappa att köpa lite som saknades till nybyggda köket på IKEA så vi var ju "tvungen" att ta en runda dit också.
Det var ju meningen att vi skulle komma från IKEA med en bar-bords skiva också, men självklart, dom har slutat med den i ek... så nu står det 4 barstolar i vardagsrummet, utan barbord....


Det börjar ta sig...

SKRIVET: 2008-04-21, kl 09:22:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

Barn är smarta

Inne på en möbelaffär i Sundsvall hittade en liten tjen -4år en lampa som var utformad som ett sött litet rådjur. När jag gick förbi dem hör jag:

-Men mamma jag vill ha den!
-Nej! Du behöver ingen lampa.
-Snälla?!
-Nej!
-Men om jag gråter då?

HAHA

Jag kunde inte låta bli att börja skratta.

SKRIVET: 2008-04-18, kl 13:54:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Loooovely!

Andra dagen med strålande sol och nu tror (och hoppas) jag då inte att det kommer någon mer snö förrän i december!

Årets fösta ute-lunch blev det idag, med Linnea H som sällskap gick vi till Thai-kiosken och åt på parkbänken där. Mysigt värre!
Så skönt att få lite värme och energi i kroppen! Men det lutar iallafall åt en sol-semester snart. Bara hoppas på att J får ta ledigt en vecka..

Vi har fått köpa jättefina Craft-jackor från företaget för en fjuttig peng. Och det tog bara en vecka, för nu är dom här! Så jag ska ta mig en promenad till personal avd. och hämta den nu. Lite mer tid i solen skadar inte, på arbetstid dessutom! Kanske till och med gå hem redan nu? Maybe.

SKRIVET: 2008-04-15, kl 13:27:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halleluja!

Solen skiner ute!!
Det var flera dagar sen jag såg den så det här är ju mer än underbart!
Våren kanske är på G ändå

SKRIVET: 2008-04-15, kl 07:54:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

mongo blogg

Kul att de 2 inläggen jag skrev igår kväll inte finns på bloggen? Inte heller som "sparade".
Orka skriva om allt igen, nej!

J åkte igår  till Korsnäs för ett 3 dagars arbete med det han verkligen gillar. Jag är bara glad att det inte blev Norge!

Ikväll börjar Desperate Housewives igen :) Härligt!

SKRIVET: 2008-04-14, kl 07:15:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Big Comedy

image136


I lördags var det dags för årets Big Comedy i Sundsvall, så vi tog oss till "stenstaden" (Som Magnus Betnér tjatade om 1000 gånger under showen) mitt på dagen för att hinna med lite shopping också. Men det blev inte många påsar med hem, bara en vår-jacka för min del.

En pizza -buffé middag på Texas blev det. Där borde alla tjocka människor portas, speciellt dom som tar med hela tjockis familen!
Johan x 2 har ingen botten i sina magar. 8 stycken pizza slize fick dom lätt ner i magen, medan jag och sis blev proppmätt på knappt 3 stycken.

Showen var kul, inte lika skoj som förra året, men riktigt kul!
Men dom kunde ha skippat Magnus Härenstam, han är inte ett dugg kul (möjligtvis för pensionärer). Alla andra var kul, speciellt Johan Rehborg (som hoppade in istället för Anna-Lena Brundin)


Eftersom blogg.se var mongo igår och inte ville publicera inlägg eller lägga ut bilder så får ni kika på bilder på bilddagboken


SKRIVET: 2008-04-11, kl 07:59:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fredag, underbara veckodag!

Jag har verkligen längtat efter den här fredagen!!
Trött har jag varit varenda morgon jag vaknat den här veckan. Och jag, som aldrig ligger och drar mig på morgonen, har snoozat nästan varje dag, fy skäms!

Det ska bli skönt med en kort dag idag, för efter lunch ska det uträttas en hel del ärenden.

Att hinna göra allt man behöver göra på dagen är verkligen lyx när man arbetar, och sen bara kunna ta det lugnt och skönt en hel fredag kväll, för det var längesen!

Oftast kommer man inte hem förän 6-7 tiden på kvällen och så ska man ju laga mat och fixas med andra saker, sen är det nästan bara att hoppa i säng. Det blir sällan lugnt och skönt på vadagarna för alla måsten som finns.

I morgon börjar min åka-till-sundsvall-varje-vecka-i-april dag. För imorgon är det BigComedy i tonhallen som gäller. Som är en julklapp till min kära syster, och så får herrarna Johan och Johan följa med.

Hoppas det blir lika bra som förra året, så man får som lite träningsvärk i mungiporna och i magen.

SKRIVET: 2008-04-10, kl 11:04:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

I like it

J åker inte till Norge (inte än iallafall).
Istället kommer han åka runt i Sverige, första stoppet blir en resa 10 minuter bort från stan.
Jag är glad, för det är inte alltid så roligt att bo ensam i två veckor varje månad som det skulle ha blivit.

SKRIVET: 2008-04-09, kl 21:46:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Citron

Det var längesen jag satt en onsdag kväll med ett glas vin i handen.
Men det känns skönt.
Det dämpar mitt sura humör för stunden. Är det kanske det här som kallas för PMS?

Förhoppningsvis får jag komma iväg till sol och värme med min älskling snart och vila från stress och arbete. Det hänger mest på Johans jobb i Norge. Men jag behöver sol! och helst igår!
 

SKRIVET: 2008-04-09, kl 07:58:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nr 181

Eftersom skatteverket tydligen missat att jag jobbade på bion hela förra året så var jag ju tvungen att ringa dom igår.

"Det är många som ringer, du har plats nummer 181(!!!)"
Hade inte den automatiska telefonrösten sagt att det var 130 handläggare som arbetade hade jag lagt på luren. När det var uträttat så visade det sig att jag fick jag tillbaka en tusenlapp till på skatten :)

En hel jävla decimeter snö hade det kommit på marken när vi skulle gå till jobbet i morse. Ibland är jag glad att vi har en bil trots att den är skruttig och lever ett eget liv.  För nu när man inte längre har 300 m till jobbet så får man ta bilen i sånt här väder.

SKRIVET: 2008-04-07, kl 07:40:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Back on track

Måndag morgon och jag hade gjort vad som helst för att få ligga kvar i sängen hela dagen och bara kolla på film! Sängen är verkligen en favorit, speciellt på måndag morgon...

Jag trodde att våren var på väg, så att vakna till snöslask idag var ju ingen höjdare!
Men det var bara att dra på sig stövlarna och traska iväg till jobbet.

Helgen har gått i rasande fart.
Det blev en efterlängtade After-Work på Stadt med Linnea H på fredagen.
Romerska badet och GodsKitchen i Ljusdal på lördagen med Mami, Pelle, Caroline, Johan H & Johan.
Hemma mys på söndagen med J och en lite tur till papi för att se hur det går med köket.


Det kommer bli många koppar varm-choklad idag känner jag på mig. Det är inte gott, men värmer min frusna kropp.

SKRIVET: 2008-04-03, kl 08:02:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det behövs lite förändring snart

Jag trivs med mitt jobb (ja det gör jag). Men jag känner att jag behöver göra något annat snart för det kliar i mina fingrar och jag har myror i baken!

Men VAD jag ska/vill göra vet jag inte.
Den enda fastspikade planen just nu är att börja plugga igen men inte föränn nästa år, så jag måste ju ha någonting att göra ett tag till, helst någonting som man tjänar lite pengar på också. Men jag vill bort härifrån och göra någonting annat. Helst!

Och jag som har så svårt att bestämma mig, jag vill helst att någon annan bestämmer åt mig.
Det hjälpte att gå till Nina och få lite tips från "min bevakare" om studieplanerna iallafall, för det lutar åt ett håll och det har det ju även gjort en lång till innan jag var där också.
Det verkar just nu som J ska iväg och bygga i Norge nu när Kiruna är slut, undra just om man ska åka till honom i sommar?

Jag behöver kanske beställa en tid hos Nina för att få lite mer råd....

SKRIVET: 2008-04-02, kl 11:34:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kom-ihåg-lista

Tv kvällens viktiga kom-ihåg-lista


TV4 20,00 Rent hus. Har hört så mycket om det på fika-rasterna att jag måste se det ikväll, jag tror inte att folk har så äckligt hemma som folk säger!

Kanal 5 21,00 Grey's Anatomy. De TVÅ sista avsnitten har jag missat och även missat söndags-repriserna. Får verkligen inte missa det här ikväll!

Kanal 5 21,55 Sverige Pussas och Kramas. Äntligen mina favvo-komiker i ett TV-program med massor av andra roliga människor.
Jag har verkligen saknat Henrik Schyffert & André Wickström i burken sen Sverige dansar och ler slutade.


image134


Sen får det vara nog med TV-tittandet. Det finns ju massor av andra saker att göra också!

SKRIVET: 2008-04-02, kl 11:18:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag behöver lite hjälp tack!

Om någon kan komma med lite tips på var vi kan hitta dessa saker blir jag otroligt glad!

Måste-Ha-Sak nr 1. En snygg herrbetjänt för gästerna att hänga ytterkläder på.


Måste-Ha-Sak nr 2. En post-korg(?)
Snyggare en det enda exemplet jag hittade på nätet.
Posten fastnar mellan golvet och dörren när man har en ytterdörr som går innåt.

image133

SKRIVET: 2008-04-01, kl 20:56:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Error

(det har varit helt omöjligt att komma in på bloggen sen i söndags.)

Igår var det avskedsmiddag på Köpmanberget  för två tanter på avdelningen som går i pension.
Fick också gå på chokladprovning som var riktigt kul!

Usch vad hemskt det känns när tanterna pratade om att de tyckte att dett var aldeles nyss dom var 20 år och började arbeta där (!!) och nu så slutar dom. Tråkigt blir, för dom är riktigt goa. Men det ger mig mer arbete.

Dags att kolla på TV för första gången på en vecka! Haft så mycket att göra. Men nu har vi en snygg TV att kolla på :)

image132