SKRIVET: 2007-10-30, kl 18:52:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halloween 2007

I år ska du spöka ut ditt husdjur!


image14

källa: http://www.text.nu/

SKRIVET: 2007-10-30, kl 07:39:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

Diss

Tröttast idag är jag, lite segt att börja jobba....


Idag tänkte jag hissa och dissa (som på rixFM). Men jag kom på att jag bara vill dissa händelser från gårdagen.
1. Människor som inte kan göra annat än att klaga. Folk som inte kan acceptera och förstå att en ändring i schemat och feltryck i tidningen INTE är mitt fel. Och dessutom gå till 10 andra personer och klaga på oss!
2. Den/ de som tände eld på sopcontainern. Det blev en sen kväll...

SKRIVET: 2007-10-28, kl 11:10:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mmmbop

"Lägg dina pengar på en korvbil istället".            Jag tänker ändå inte skaffa parlino. Och vad ska jag med en korvbil till?

Det som skulle bli gårdagens stor-shopping slutade med 5 par strumpor, en hårspray och en present till födelsedagsbarnet Julia. Men herregud vad folk det var, överallt!
Efter 8 timmars arbete gick jag hem till mamsen och bytte kläder, åt cupcake och fick en liten drink. Och så fick jag hämta min nya jacka :D 
Sen rullade jag vidare till Julia och tjejerna för att gratulera Julia. Kvällen slutade sen på Stadt. Tack för en rolig kväll :) 

Nu ska det bli en långpromenad, om det inte är allt för kallt ute. Det är ju verkligen depp väder idag! Men då blir det troligtvis mycket att göra på jobbet. And I like.

Längtar till jag kommer hem igen ikväll, och babe är hemma! :)

SKRIVET: 2007-10-26, kl 16:01:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Byte.

Då stämplar jag ut här och beger mig till nästa arbete...


image8

SKRIVET: 2007-10-26, kl 07:32:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

En ny dag...

Så var vi här igen... FREEEEDAG!!! :D Och jag är glaaad!
MEN, jag ska jobba. Exakt HELA helgen! Uscha! När jag går hem i kylan på söndagkväll efter 3 dagar med öronen fulla av skrikande barn och med en äcklig popcornlukt inbränd i huden har jag jobbat 63 timmar den här veckan.
Så i helgen blir det nog inte så mycket mer för mig, tråkigt nog.

Var upp till Birsta i onsdags eftersom det var löningsdag 1 för mig. Men inte ens en  sjättedel av inköpslistan kom med hem, vilket kanske inte var så bra. Hittade iallafall en vinter jacka som mamsen kommer hem med från Sundsvall idag :) Men inga stövlar, inga kläder och ingenting jag var i stort behov av... Men då får jag väl kanske ta mig en tur upp nästa helg igen och kolla igenom stan.

Kanske dags att börja jobba nu...

SKRIVET: 2007-10-23, kl 19:38:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myror i brallan!

Jag har tusen idéer till allt möjligt, men jag vet inte var jag ska börja!
Just nu har jag skrivit upp och skissat på lite olika julkort. Kan inte bestämma mig om jag ska göra olika till var och en, eller likadana till alla. Det är dags att börja på med tillverkningen om det skulle bli så att jag vill göra om alltihopa när det väl är klart, jag vet ju hur det kan bli ibland.
Sen så ska det bli höst fint på balkongen, det ska inhandlas i morgon. Och så är det ju snart halloween...
Mitt pyssel-huvud är fullt just nu! Jag är yrig och kan knappt sitta still. Så jag ska nog ta och knåpa ihop nåt, vad som helst, så jag kan lugna ner mig.

SKRIVET: 2007-10-21, kl 19:23:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Söndag = Vilodag

En riktigt slapp-helg har det här varit! Men oh så härligt, det var verkligen efterlängtat! Man får vara lite matt på helgerna efter en veckas arbete + att det har blivit arbete2 på kvällarna ons-fre. 
I går fick jag ju ta mig till Hälsingebygg och putsa fönster och städa där. Men det gick ju bra, skulle behöva putsas här med, men det får bli nästa helg om det inte är för sent då. Var sen med mamsen och tog lite kastanjer för att göra lite höst-fint här hemma. Balkongen blir nästa projekt.
Sen har det varot Mys, mys med Johan :)
Har väl inte gjort allt för mycket idag. Man efter en långpromenad blev man pigg igen! Har precis nyss ätit vår smaskiga paj :) Så nu får jag väl återgå till soff-potatis läge framför tv'n eller kanske nån bra film? Fortsatt mys med min underbara blir det iallafall!

SKRIVET: 2007-10-19, kl 22:26:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Thank God It's Friday!

Ja äntligen! Men vart tog alla dagar vägen? Jag har minst 1000 saker som jag hade hoppats på att hinna med innan det blev helg, men icke. Det har verkligen varit lite tid över, därav dåligt bloggande... Och ingen ordning får jag på bloggen heller, men det har jag inte tid med nu, det får jag ta och klura med en lugn dag (om det nu kommer...)!

Idag har det varit minst sagt mycket jobb! Båda jobben, vilket gör att jag har jobbat 14 timmar i sträck! (07-21) Det brukar ju inte vara så, men ibland händer det... Så nu förtjänar jag att sätta mig med ett glas vin, lite chips och kolla på en film och sen somna!!!
För i morgon ska jag upp och pusta massa fönster! Som inte är mitt jobb att göra, utan syster ysters. Men nu är hon och glassar i solen med sin johan(#2). Så jag får väl ställa upp, snäll som jag är :) Men lite pengar blir det ju, så det är ju bra.

Sup och svälj, trevlig helg!
NattiNatti

SKRIVET: 2007-10-16, kl 20:12:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mörkt som i en låda...

I natt drömde jag om elektriska regnbågar, skidåkning och inglad sill med pumpa-smak. Vad betyder det?


Ögonen har verkligen blivit extra tunga på morgonen den här veckan! Och det kan nog bara bero på mörkret!
Det är becksvart ute när man vaknar, vilket gör det hela lite jobbigare skulle jag tro. Som tur är så ser man lite ljus när man slutat jobba iallafall :)

Skulle försöka hinna med en promenad innan det blev för mörkt ute, men eftersom jag måste passa tvättstugan och äta middag innan gjorde att klockan blev halv 7 innan vi kom iväg, så vi fick gå i mörkret ändå.
Men att det är mörkt på kväll gör ju inte mig nånting, eftersom jag kan vara en av dem som slösar mest på värmeljus och andra ljus så tänder jag alla ljuslyktor jag kan hitta och sätter mig i soffan och myser :) Och ikväll är det ju Desperate så det blir soffpotatis-kväll... (som många andra dagar).

SKRIVET: 2007-10-15, kl 19:09:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

Måndag....

Jag kan inte säga att jag älskade att höra väckarklockan i morse... Att kliva upp kl 6 på morgonen brukar inte vara jobbigt alls, men idag var det hemskt!! Idag var det Zombie-Emelie som jobbade fram till fikat. Sen gick allt mycket bättre :)

Helgen var fylld med att-göra-saker som vanligt. Och eftersom jag var halvt sängliggandes i Fredags så fick man lite gjort då också, skönt!

På lördagen blev det en lite shoppingrunda och sen hem och baka pizza :) JohanGoan är pizzabagare nr.1 !
Inflyttningsfest på kvällen (bättre sent än aldrig) och även en sväng på August, som var det tråkigaste på länge! Men annars en mycket rolig kväll :) Tack!
Lite bilder på http://-emeliiii-.bilddagboken.se/

Ikväll blir det mys med min underbara Jooohan och en skål med popcorn framför tvn. Kollade på Gynekologen i Askim förra veckan, så det blir fortsättning ikväll 20.30 på 1:an! Det var lite konstigt, men kul också.





SKRIVET: 2007-10-12, kl 15:00:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

PainPainPain

SJUK-vård!
Man ska inte behöva vänta på hjälp så här länge! Iallafall inte när man mår så dåligt att man måste vara hemma från arbetet!
Smärtan är outhärdlig!

SKRIVET: 2007-10-11, kl 21:56:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mys-årstiden

Jag verkligen älskar hösten!!!!
Alla årstider har ju alltid någonting som är extra bra med just den, men just hösten är min favorit! (Men då menar jag inte regnet!!)


Mys, mys & mys på hög nivå.
Men är inte det här det bästa som finns?:
Det är kallt och mörkt ute så man tänder ljus (som jag verkligen är beroende av!! Jag köpte 50 pack värmeljus på IKEA när jag flyttade hit och dom är snart slut!!
Sen sätter man sig i soffan framför en bra film och myser i varma sockar och en mysig filt.




SKRIVET: 2007-10-09, kl 20:31:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

Chokladmuffins

Dagens arbete bestod av att sitta på universums mest obekväma stol från kl.8-16 och lyssna på en engelsktalande och dreglande tysk som pladdrade på om det kommande nya datorsystemet. That's it, inget mer.

Varit på en liten promenad ute i kylan men nu ska jag värma mig med en kopp te och nybakade chokladmuffins :) Det luktar mumma i lägenheten!

image2

SKRIVET: 2007-10-07, kl 22:19:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen

Så var det slut på helgen.. Det har gått otroligt fort!!!

På fredagen var det middag hos farmor som fyllde år och sen RapaKalja :) Riktigt roligt är det! Och Caroline vann, men enbart för att hon är så bra på att ljuga.

Lördag var ju den "stora" tvätt & städdagen för mig.... och rent och fint blev det :)
Sen blev det en välförtjänt middag på Texas med Johan. Mumma! Tur att man bor lite längre bort nu för tiden, så man kan gå hem och slipper få så dåligt samvete efter allt gott man stoppat i sig ;)

Idag har det mest varit en slö-söndag med en långpromenad och lite shopping innan det var dags för ännu en födelsedagsmiddag (observera den 3:e på 4 dagar!) och sen en biofilm, Supersugen. Det är ingen film man behöver se, den var lite kul men mest ganska tråkig. Men gratis är gott :) Och film är ju bäst på bio!



SKRIVET: 2007-10-06, kl 13:23:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Första gången...

Att jag skulle hamna här i blogträsket som alla andra trodde jag inte.
Men jag kunde visst inte hålla mig!...


Idag är det stora städdagen för mig.
Tvättkorgen har blivit ganska osynlig för all tvätt som har samlats där i nästan två veckors tid! Jag vet, det är rätt äckligt. Men det beror INTE på lathet, utan på vaktis som inte hade gett mig "klumpen" för att boka tvättstugan föränn nu.
Och eftersom man har varit så otroligt bortskämd när man bott hemma hos mamma som tvättat hela tiden, så fick jag lite hjälp av henne :)  tack!
Och sen ska hela lägenheten städas, för det har inte riktigt hunnits med så bra... Det har mest bara varit jobb, jobb och jobb. Hela dagarna. Så vad gör man inte då när man äntligen har en ledig helg :)

Igår så var jag äntligen iväg och köpte ny dator :D och bredband, så nu kan jag äntligen sitta i lägenheten och surfa. Det har varit jobbigt att vara utan det!

Bäst att sätta igång med städandet nu så man blir klar nån gång.