SKRIVET: 2008-05-29, kl 11:59:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Om jag var rik...

Om jag hade mycket pengar att man kunde spendera typ 50 000 kr i månaden på precis vad man vill, då skulle jag köpa Dior's 35 000 kronors mobil.

Förhoppningsvis så är den (med tanke på priset) mer hållbar och fungerar bättre än alla andra skitmobiler som jag har haft sen augusti.  För nu har Nokian gått sönder (för 2:a gången)... det finns bara ett ord: LESS!

prylportalen.se

SKRIVET: 2008-05-29, kl 07:20:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

HotStuff

Det är sjukt varmt ute! Jag kunde ju ha skippat jackan när jag cyklade till jobbet halv 7 i morse!

Även så igår var det varmt. Var till Delsbo och firade Johan lillebror som fyllde 14. Och vi satt utomhus till klockan 21 utan att frysa det minsta.
Så jag hoppas värmen håller i sig till helgen så att även vi slitdjur som jobbar hela dagarna kan få sig lite färg på kroppen.

SKRIVET: 2008-05-26, kl 07:42:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

En bit på väg..

Jag tackade nej till förlängning december ut, men jag blir kvar hela september. Sen får vi ser vad jag gör av mig.
Som sagt, man måste våga släppa taget, annars händer ju ingenting spännande heller.
Så vi får se hur det blir med resorna. Ska försöka planera lite snart så jag har en aning om vad som kommer ske resten av året.

SKRIVET: 2008-05-23, kl 18:28:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Beslutsångest

Åhh,
Om framtiden redan var planerad så hade allt varit så mycket enklare! Speciellt för mig som har lite av beslutsångest. Tänk vad bra, då hade man ingenting att oroa sig över eller fundera på.

Jag har ju några saker jag absolut vill och ska göra innan jag börjar studera hösten-09. Men det finns många pusselbitar som ska passas in innan allt är klart.
Hur ska jag göra med jobbet, vara kvar 2 eller 3 månader eller ännu längre? Hur ska jag göra med mina "planerade" resor, ska jag skjuta upp dom eller ska jag ändra om helt i planerna? Hur ska jag "försörja" mig tiden mellan resorna? Ska jag ta alla resor

Snälla kan inte någon bara bestämma allt jag ska göra i ett år frammåt?! Sätt upp ett schema för resor, studier och jobb!

SKRIVET: 2008-05-18, kl 12:20:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sunny day

Härligt att vakna av att solen sticker en i ögonen. Nja, men skönt att det inte snöar eller regnar idag iallafall!
Fy vad jag tycker synd om alla studenter som var med på karnevalen igår i det vädret som var, minusgrader och snöslask med så lite kläder på sig. Och det var tråkigt att inte alla klasserna var med i tåget tycker jag.
Gud vad jag längtade tillbaka till vår karneval! Det var absolut något av det roligaste som jag gjort, och det varma och härliga vädret gjorde väl inte saken värre. Från kl 9 till halv 4 på morgonen var det full fart på festligheterna. Men varför var karnevalen en vecka tidigare iår än vanligt?

18 års kalas igår för syster-yster med en massa människor och sen ner på stadt (för ovanlighetens skull) där det var hålligång resten av kvällen. Nice! Lazee var ju sämst, men det var väl inte helt oväntat heller. Annars kanonkväll.
Tur man inte har mer än 200 meter hem från krogen när det är kallt och blött ute.

Nu får det ta och bli en långpromenad och vakna till liv.

SKRIVET: 2008-05-16, kl 23:53:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pinsamt!

Har kollat på Sanningens ögonblick några gånger och förstår inte att folk är med på sånna dumma program . Jag skäms så fruktansvärt mycket på vissa personers svar och bortförklaringar.
Värst av alla gånger hittils är ju Hans från Hudik. Gud vad jag skäms!!! Ingen skam i kroppen verkar han ha.
Verkligen ALLT han säger är pinsamt! Och jag har aldrig hört någon med sånna dåliga bortförklaringar på sina svar, som klassikern: "Men vem har inte gjort det?". GHHAAAA!!
Nej uscha!!


Imorgon är hela dagen fullspäckad.
Om jag är vaken så ska jag banne mig ta och köra ett pump-pass... OM jag är vaken.
Kika på 3:ornas karneval-tåg.
En sväng på stan med Linnea L och en del andra ärenden
Sen 18års kalas för syster-yster! YEah.

Dags att krypa till kojs.

SKRIVET: 2008-05-15, kl 19:45:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sömnbrist!

Jag är galet trött!
Har känts som jag kommer bli sjuk hela veckan för jag har varit trött, haft ont i hals och nyser massor och idag var det full fart på extra elementet på mitt kontor och ändå satt jag och huttrade. Men kroppen verkar bara luras, om jag inte åker på något till helgen då, det skulle ju vara typiskt.

Och idag när jag kom hem från jobbet vid 16 tiden satte jag mig vid köksbordet och bläddrade igenom en tidning, och vad händer då, jo jag somnar! Brist på sömn eller vad?
Ändå släpade jag mig till ett Core-pass efter det fastän att en bra film och soffan lockade absolut mest. Tur att det är ett kort pass, annars kanske jag hade somnat där.


En vecka till babe kommer hem :) Kämpigt är det nu när det är en period med långa arbetsresor och korta visiter hemma.

SKRIVET: 2008-05-14, kl 19:21:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

Nytt, Nytt

1. Såg en snygg klocka i skyltfönstret på en second hand buktik när jag var ute och gick i måndags, och idag så var jag dit och köpte den. (klicka på bilden)
 


2. Beställt bord + stolar och soffa från Mio idag. så nästa vecka dyker bordet och stolarna upp men hela 6 veckor får vi vänta på soffan. ÅHHH!!! Jag vill ju helst ha allting igår! Men, men.

(3. Hittade en perfekt el-grill för oss att ha på balkongen, och liten plats tar den. Bara det blir bättre väder så ska jag ta och köpa den! Men som det ser ut nu så får jag fortsätta leta efter vantar som jag inte hittade igår.)


Det känns så skönt att få riktig ordning snart! Men om man inte riktigt gillar exakt samma saker och ska kompromissa så tar det lite tid, sen har vi varit seg... otroligt seg!! Men vi lyckades hitta möbler som båda två tycker mycket om så bättre kan det ju inte bli!

SKRIVET: 2008-05-13, kl 15:47:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

Duktig flicka

Dubbel-grattis till lillasyster som fyller 18 idag och har klarat uppskrivningen :)
Får hoppas på att det finns en uppkörning snart nu bara så jag kan få bli skjutsad precis vart jag vill när jag vill.
Lite pay-back time!

Nu blir det en runda på stan och leta en tröja och nya fingervantar. Hoppas dom säljer det fortfarande för när det knappt är 5 grader varmt på morgonen när man cyklar till jobbet fryser fingrarna mycket! och jag har ju lyckats slarva bort mina fina fingervantar med rosett på så jag måste verkligen ha ett par nya.
Sen hem och hämta paket till sis. och jag lovade ju ett större paket om hon klarade uppskrivningen, så jag får ta och släpa med mig det då. Det blir nog bilen tror jag.

SKRIVET: 2008-05-11, kl 14:05:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sunday

Nu börjas det igen. J åker iväg på långa jobbresor igen. Det är nästan 2 hela veckor till jag får se honom igen. Tur vi lever i en värld där det finns såna bra saker som mobiltelefoner!

Efter gårdagens utekväll med Linnea H var jag inte så sugen på att kliva upp halv 8 i morse. Men klart jag pallrade mig upp för att äta frukost med älskling innan han åkte iväg. Sen har jag fixat ihop några födelsedagskort. För i maj och juni fyller väldigt många år, det är studenter och konfirmander som ska firas. Så det är skönt att ha några kort klara i förväg.

Jag hade hoppats på en lika fin och solig dag idag som igår, så jag kunde sitta och sola på balkongen. För till veckan ska det visst bli sämre väder. Men dom har ju haft fel förr..


Nu blir det en tur till Saltvik och papi!

SKRIVET: 2008-05-09, kl 12:55:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Velig

Alltid lika underbart med fredag! Dagen går också ofta lite fortare än veckans andra vardagar.
Och det blir inte sämre av att det är så varmt och soligt ute heller!

Igår var vi på Mio och kollade på nytt matbord+stolar och ny soffa. Men jäklar vad det kommer försvinna pengar!
Men bordet där har vi kollat på länge så det kommer vi garanterat köpa, även stolarna tycker vi om och soffan är jag kär i!!
Jag kan säga med 90% säkerhet att hur mycket vi än velar om vad vi ska köpa så kommer det sluta med just dom vi sett på mio. Nästan helt säker!
Ska ta en tur ner på EM's utförsäljning sen idag och se om dom kanske har liknande stolar till en lite billigare peng.
Men vill man ha snygga möbler och man vill att möblerna ska hålla i minst 10 år så kostar det lite extra än IKEA. Dessutom finns det ingenting på IKEA som faller någon av oss i smaken. Jag hoppas att vi kanske bestämmer oss redan i morgon så får vi möblerna nästa vecka :)

 


 

SKRIVET: 2008-05-08, kl 07:56:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Skruttbilen

Det har ju gått en vecka sen man inte fick köra med vinterdäck. Men den dagen vi skulle byta så var det visst punktering på 1 av däcken, så det fanns inte så mycket att göra när det var helg.
Vi åkte till Bjuråker och Delsbo 3 gånger och var livrädda för att farbror blå skulle stå vid vägkanten och vinka in oss. Men peppar, peppar!

Så när vi fått tag på ett nytt däck tyckte J att jag skulle lära mig att byta däck, eftersom han tror att jag säkert kommer bli stående vid vägen någon gång.

Trodde det var svårare än vad det var, men det gick ju bra. Man lär sig nåt nytt varje dag :)


Undra om man kan panta bilen mot en parkeringsbot? Den är fan inte värd mer...

SKRIVET: 2008-05-06, kl 11:34:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

No, No, NO!!

Halva kvällen är förstörd!!

Gick in på kanal 5's hemsida för att kika på lite bilder på Desperate Housewives eftersom dagens program verkar bli grymt spännande!!

Och vad händer inte där?

Jag kikade i gästboken som finns på sidan och någon dum person har skrivit vad som kommer hända ikväll och det förstörde verkligen halva kvällen för mig! Jag som sett fram emot det avsnittet i flera dagar!


Jag såg två namn och jag såg vad som kommer hända med dessa ikväll. Jag skulle vilja ha en yxa och hugga i huvet på den som bara var tvungen att "skvallra" om det och förstöra såhär!

Spänningen är inte alls i närheten av vad den har varit.




Hoppas på att få lite spänning i Varg istället. För ikväll blir det bio, och J fick välja film. Helst vill jag se No Country for old men, men jag är ju snäll och tar det en annan dag.

Jag har inte varit där en gång sen jag slutade där i februari.Men jag saknar det lite ändå. Synd bara att det är så tråkiga arbetstider annars hade jag varit kvar, kanske.


Lunch snart, nice. Magen kurrar

SKRIVET: 2008-05-05, kl 07:48:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fuckin monday!

Att kliva upp halv 6 i morse när klockan ringde var inte det roligaste. En 4 dagars ledighet känns som en vecka, minst! Härligt har det varit! Och det lär dröja nu innan det blir lång-ledigt igen.


Hade nog behövt den planerade resan i juni, men eftersom det krockar både med J's långa stop-jobb och Josefin & Jens flytt så det blir nada.

Tråkigt för jag hade verkligen behövt en vecka ledigt innan sommaren. Men istället får det bli en extra vecka semester i juli och det är inte helt fel det heller!

SKRIVET: 2008-05-03, kl 21:43:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sweet Marie

Middag har ätits hos pappa ikväll, andra grillningen för i år.
Medan alla andra nu sitter ute och badar får jag sitta inne och kika på tråk-tv. Finns inte alls nåt bra att se en lördag kväll. Men snart dags för hemfärd om jag får bestämma. Kroppen vill vakna halv 8 varje morgon, oavsett om jag lägger mig kl 11 på kvällen eller 3 på natten. Och det känner jag verkligen av idag.
Men jag hade gärna viljat vara på folkan nu ikväll och se underbara Timo Räisänen. Men eftersom jag verkar vara ensam om att gilla hans låtar bland mina kära vänner så får jag sitta och lyssna på honom på datorn istället.
 


 


SKRIVET: 2008-05-03, kl 18:23:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

blä

Alla dessa liter av tranbärsjuice och vatten hjälpte inte, så nu det blir en 7 dagars penicillinkur. Blä!

SKRIVET: 2008-05-01, kl 11:13:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lååååång helg

Härligt värre med en 4 dagars helg!!  Det är en stor skillnad på 2 dagar och 4 dagar kan jag lova!
Och jag har inte många planer för helgen (vilket kan vara skönt), lite pyssel med lägenheten och kanske se Timo Räisänen på folkan på lördag om någon annan också vill se(Please??) .
 
Fest hos Viktor och Linnea igår som var trevligt trevligt. Vidare mot August (som vi hade planerat) men nehe, dom har stängt?! Hur kan man ha stängt en sån här dag? Dumheter August!!!
Och självklart blir det en mil lång kö utanför bockarna så det var bara att bege sig till "Hudiks nyaste nattklubb, Seven" (Hur kan det kallas för en ny nattklubb när det är på stadt? bara att ingången är på nersidan). Iallafall var garderobspersonalen segast och yrigast i världen och musiken som spelades var mestadels helt okänd techno.
Man kan ju få sånna "bra idéer" när man har lite alkohol i kroppen. Så jag kom också på att eftersom jag ska dricka mycket , speciellt tranbärsjuice så kom jag på att Cosmopolitan innehåller just det. Great!, not.

En promenad till Hemköp och fixa lite frukost nu!