SKRIVET: 2008-02-29, kl 20:46:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

Brun(Orange) utan sol!!!

Ja, man ska ju vara lite försiktig när man använder Brun Utan Sol första gången.

image116

Kolla in mer bilder här

SKRIVET: 2008-02-29, kl 14:27:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kroppshår

När man ska på toaletten och det ligger ett 6-8 cm långt hårstrå på toalett sitsen. Tänker man då att det är hår från någons huvud eller från någon annan del av kroppen?

SKRIVET: 2008-02-29, kl 13:51:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

TGIF

Fy fan vad jag har längtat efter den här dagen!
Den här veckan kan ha varit den segaste på riktigt länge. Ändå har jag haft massor att göra på jobbet, och ännu mer att göra hemma för i morgon eftermiddag går det första flyttlasset till kålis :)

SKRIVET: 2008-02-27, kl 08:32:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Halva

Onsdag idag, dvs halvtid :)
Gött, gött för jag är trött som en gnu!
Jag sover ofta dåligt när J är borta. Fast nu är det rätt mycket som snurrar i mitt huvud med flytten som hjälper till med att hålla mig vaken lite för länge. Det är ju en hel del som ska ordnas och möbler som ska köpas. Helst innan 20års kalaset :)

Och hur kul är det att vakna och det är vitt ute? Det är dessutom plusgrader. Jag som nästan hade tänkt slänga bort mina vinterskor nu och ta fram vårskorna istället. Men icke.
Men visst var det någon "spå-gubbe" som sa att det skulle bli riktig vinter i mars? Kanske lika bra att ha de varma kläderna kvar ett tag till....

SKRIVET: 2008-02-26, kl 19:57:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Avrättning

I två nätter har jag drömt om att jag har kollat på två avrättningar.
Den ena människan brändes upp och den andra människan klipptes sönder...


Fan vad tråkigt det är att flytt-packa! Speciellt när man får göra det själv.
Någon som vill hjälpa till?

SKRIVET: 2008-02-25, kl 07:50:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen

Dålig uppdatering. Men det är så mycket som ska hinnas med när J är hemma så man hinner knappt vara hemma och bara vara.

På fredag var det en arbetsdag på kontoret i Stockholm med holländaren som ser ut som en blanding av doktor Kosmos och Hemulen (i Mumin).
J som skulle ha maten på bordet när jag kom hem på kvällen hade bokat bord på Radjos istället, en sån trevlig överraskning. Tråkigt nog verkar dom bara ha en kock i köket den kvällen så förrätten (vitlöksbröd) tog en timme att få! Men gott var det :)

På lördagen bar det av till Sundsvall för att leta lite möbler i alla möbelaffärer vi hittade. Men det var lite halvdåligt utbud på just det ville ha. Så på lördag blir det jag som ska slipa och måla bord och stolar som får duga tills vi hittar något vi verkligen gillar.
Och soffor....herregud vilken soff-djungel! Vill man bygga en egen soffa kostar det skjortan, men vill man köpa en färdig soffa så finns inte färger som vi gillar eller så är det fel storlekar. Jojjemen, vet man vad man vill ha så kan det vara lite knepigt att hitta just det också.
Det slutade med att vi köpte kläder och skor istället, och inga möbler... Så det får bli om en vecka när J kommer hem, hem till en ny lägenhet :)

Lördag kväll tillbringades med kusin Josefin och Jens som var i Hudik över helgen. Råttatouille, öl och vin fram till halv 4 tiden.
Sen plåga sig upp vid 8 på söndag för att tvätta....Den enda tvättiden som finns på över en vecka! Det är nästan sjukt! Men man måste ju ha rena kläder så det var bara att pallra sig upp ur sängen.
Men lika bra var väl det, man hinner ju med så mycket mer på dagarna när man kliver upp tidigt.
Auktion i Delsbo blev det också i hopp om att hitta lite möbler, men ingenting blev inropat.

Undra om vi kommer hitta några möbler...

SKRIVET: 2008-02-21, kl 07:58:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

Soool

Jag kände mig vit som ett lakan så det var dags för ett besök på Bruno igår.
Jag funderade på att prova stå-solariet, men det såg så litet ut så jag kanske skulle få cellskräck i "tuben", så det fick bli den vanliga bakterie-sängen. Lite äckligt att tänka på alla som ligger där med svettiga äckliga kroppar, så det är noga att jag tvättar rent två gånger innan jag lägger mig ner!
Men jag kunde inte slappna av, jag får så konstiga tankar när jag ligger där. Och hör så mycket konstigt (bara öron tomtarna) så jag fick nästan panik men det kändes för dumt att sluta sola och förbli vit.

Men nästa gång jag ska sola så blir det INTE att ligga ner.
Jag förstår inte varför, men jag måste ha en otroligt benig rygg och svank för jag får vita "ängla-vingar" och en stor vit fläck i svanken. Kul.

Tur att man inte går omkring halv-naken på stranden den här tiden på året.

SKRIVET: 2008-02-19, kl 07:42:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Candyman

Nu är han hemma igen och jag vill bara hem och umgås med han, min Candyman!

Igår fick han se lägenheten vi ska flytta till, och ja, han tyckte ju också att den var fin. Tur var väl det!
J hann ju inte se på lägenheten innan vi var tvungna att bestämma oss för om vi skulle ha den eller inte. Så jag fick ta beslutet själv.
Fy vad hemskt det hade varit om han inte gillat den!

11 dagar kvar :)
Så om någon vill hjälpa till med att flytta så säg till ;)
(Det kommer finnas mycket öl)




He got those lips like sugar cane

SKRIVET: 2008-02-18, kl 13:37:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Creepy shit

Jag var ju på seans för två veckor sedan. jag vet ju inte om jag riktigt tror på sånt där, men ändå så tror man ju lite för att det stämmer in så bra.

Det var en grym upplevelese som jag garanterat ska testa på igen om något år.

Inatt var jag nästan alldeles kallsvettig för jag drömde att jag berättat för folk att jag varit på seans men inte tror på sånt skit.

Så jag har sett spöken i lägenheten hela natten, och jag har känt någon som tagit tag i mina armar och en massa annat skit. Men jag tror det bara är drömmar.


Hur som helst så fick jag ju reda på en del saker som ska komma att hända i mitt liv. Och så ringer min pappa nu och berättar att en av de "stora" händelserna som hon berättade om kanske kommer att hända. Kan inte säga vad, men jag har berättat för pappa om "det" och han bara skrattade, och han tror än mindre på sånt än vad jag gör.

Men han ringde och sa att han hade aldeles kall när han fått "det" samtalet från en person idag.

Creepy or what?

SKRIVET: 2008-02-17, kl 20:49:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

En söndag

Dagen kunde ju ha börjat bättre.
Jag vaknade ännu tidigar än igår! Kvart över sju var ögonen öppna och ville inte stänga sig, så det blev lite läsande av en bok jag köpt rätt nyligen, Bitterfittan, men den är så seg i början så man knappt orkar läsa. Men ingenting finns ju att se på tv vid den tiden på en söndag heller. Men MTV fick liva upp mig.
Kom på att jag inte hade frukost så jag tänkte gå på ICA och handla lite och samtidigt få en liten promenad. Men när jag var 100 m från ICA kom jag på att det var söndag, och att dom inte öppnar halv 9, provade att se om OKQ8 var öppet, men icke. Så det fick bli kletig havregrynsgröt utan mjölk till frukost, som var mindre gott!

Har varit i Birsta med papi & Kerstin halva dagen. De skulle kolla på nytt kök och jag följde med för att kika och börja planera nya lägenheten. För snart gäller det :)
Det blir minst 2 besök upp till Sundsvall den här veckan skulle jag tro. Men vad gör det? :)
Jag som skulle hålla i plånboken till jag & J åker upp för att handla, men det brann i fingrarna. Så det blev ett par stövlar från Bianco och så slog jag till på sängbord som var på rea, alltid kul.

Nu ska jag fortsätta kolla på DirtyDancing2 och längta efter J som kommer hem i morgon :)

SKRIVET: 2008-02-17, kl 20:09:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Juno




Det blev bio-kväll (för första gången sen jag slutade) med syster-yster igår.
Vi såg Juno, som jag tyckte var kanonbra! Lite samma stil med Little Miss Sunshine.
Underbar musik filmen igenom!
Sen hem till Johan Hansson för lite pokerspelande, men usch, tur jag inte hade några pengar med mig :)

SKRIVET: 2008-02-16, kl 18:06:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sånna dagar...

Varför ska man vakna klockan 6  en lördag morgon när inte klockan ringer? Sjukt svårt att somna om igen, vaknat och somnat tusen gånger. Men halv 9 gav jag upp.
En lång seg frukost och tog det lugnt och skönt. Det är så jäkla tråkigt att vakna ensam på helgerna, speciellt när man inte har några som helst planer för dagen.

Några bilder har tagits på lägenheten. För nu ska vi ut :) Fan va gött!

En runda på stan med Carro & Johan H, utan att öppna plånboken. Vilket kan vara bra, för i morgon följer jag med papsen till Birsta i hopp om att hitta lite smått och gott till mig, och kika efter lite grejjer till nya lägenheten :)

Nu ska jag & sis snart iväg och kika på Juno, så vi missar melodifestivalen igen som jag hade viljat se. Men vad gör det?
Så det blir en lugn kväll vill säga.



Sånna här dagar saknar jag "er".
Bara så ni vet.

SKRIVET: 2008-02-15, kl 22:56:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Hot chicks!

Jag köpte en resetidning idag och när jag läste igenom den och drömde mig bort till värmen så kom jag att tänka på min och systers Thai-resa förra året. Ving ville ha oss med i reklamfilmen om Karon.

Så ni kan spana in två läckra häckar här .
[Resmål och hotell --> Karon --> Intro]


bilder från vår underbara resa:

SKRIVET: 2008-02-15, kl 15:30:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Teknikens under

Skit Dator. Fick tillbaka laptopen i förrgår efter att den varit på service i 3 veckor. Men den är ju fanemej inte alls som den ska vara, ingenting är gjort! Åh!!
Men efter lite skäll av mig så skulle dom fixa snabb transport till Holland.

Skit Mobil Jag har en sån mobil som har dåliga knappar som spricker.
Efter att den varit inne på lagning 4 gånger så fick jag en ny, likadan mobil men med nytt material till knapparna.
Vips, så sprack dom i början på veckan, och det ser inte alls bra ut nu.
Jag får väl försöka se det possitiva i det hela:
1. Jag har ju iallafall haft den 2 månader den här gången :D
2. Jag kommer få välja en helt ny modell om jag vill den här gången!

SKRIVET: 2008-02-14, kl 21:24:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

Cute as hell!

Dörrklockan ringde när jag skulle iväg och träna, och där stod Patrik med en blombukett, ett blombud från norr.
Är han inte för söt min J!

[16 dagar kvar]

SKRIVET: 2008-02-14, kl 07:30:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

My Love

Den här dagen kommer vara som alla andra dagar.
För en alla ♥ dag utan min älskling är inte så speciell.
Sen så är väl den här dagen lite väl överskattad?

Men det hade inte varit helt fel att äta god mat på nån mysig restaurang
och göra nåt kul ikväll, istället för att sitta ensam i vår lägenhet och äta helt själv.

Men vafan, vi har sånna ♥ dagar varje gång J kommer hem :)


image31

Längtar efter dig!

SKRIVET: 2008-02-13, kl 21:03:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Snart så...

I morgon ska det ske :)
Fan jag längtar så jag nästan inte kan sova!


Nu efterlängtade avsnitt av Grey's Anatomy!


Vill du skratta lite i pausen? Klicka här

SKRIVET: 2008-02-13, kl 15:58:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Kan du IKEiska?



Testa dig här.
Har du alla rätt handlar du för mycket på IKEA!


image111

SKRIVET: 2008-02-13, kl 11:54:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Lite overkligt

Det här kan väl ändå inte vara sant?

                     image108                            image109

SKRIVET: 2008-02-12, kl 14:50:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vad är det som luktar?

Nu när det börjar bli vår väder ute så är det alltid en sån äcklig stank ute.
Är det någon som vet vad det är som luktar som kan berätta det för mig?

SKRIVET: 2008-02-11, kl 11:17:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

Isn't This Lovely !

Är det inte gôtt med måndag så säg!

Att solen lyser utanför gör bara det hela ännu bättre!



Helgen gick i rusande fart, men mer än halva söndagen tillbringades i sängen och soffan med en stor godispåse på magen.

Det blev en sån där klassisk söndagslunch på donken med cheesburgare för att få lite kraft att orka kolla på två lägenheter, en 1:a och en rätt stor 1½:a vid kyrkan.

Men tråkigt nog var dom lite väl små för två tjockisar som oss, men jag blev ändå förälskad i den minsta lägenhetens underbara kakelugn! LoveLove.

Så om någon är intresserad av en något litet att bo i så kan jag tipsa, säg till bara.


Tidigare i veckan var vi och kikade på en stor 2:a också alldeles vid kyrkan, men uäghh! Ingenting var utbytt sedan 50-talet och allt var bara äckligt, + att det var papperstunna väggar, så man hörde väldigt mycket, lite för mycket... Och så bodde en knarkis-gubbe på samma våning, mindre kul. Men det var en mysig lägenhet annars.

Och herregud. Ikväll ska jag iväg och kolla på en nyrenoverad 2:a! Tar med mamsen som hjälp och som stand-in för Johans ögon nu när han har flaxat upp till norr igen.

Ojoj, det rullar på nu med letandet av ett nytt boende. HoppasHoppas att den blir bra för oss!

Perfekt läge! Inte mer en 15-20minuters promenad till jobbet, och närmare stan :) Och en större lägenhet!

SKRIVET: 2008-02-10, kl 12:09:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

Creepy

I onsdag provad jag på seans för första gången.
Fick det av faster Britt i student-present, som jag helt glömt bort att utnyttja, men i onsdags blev det av.
Jag är inte den personen som riktigt tror på sånt här, vet fortfarande inte om jag gör det efter att ha varit på seansen.
Men jag kan berätta att det var läskigt vad mycket som spöket vet om mig.
Tyvärr har jag inte kommit på än vem det var på den "andra sidan" som har sån koll på mig, men jag ska luska vidare lite.
Men jag är fortfarande lite skeptisk, men kul var det. Kommer garanterat göra om det någon gång senare i livet, om nåt år eller så.
Nina var kanon, så prova hos henne om ni vågar.

image107

SKRIVET: 2008-02-10, kl 11:51:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Smily faces

Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen


Det här med att aldrig dricka efter midnatt ska jag absolut hålla framöver. Jag har bara mig sälv att skylla när jag vaknar sånna här dagar.
Det var 2 x 20 års kalas i Gia igår för Malin & Maria som fyllt år.
Riktigt trevlig kväll som började med mat från Medelhavskällaren, härligt umgänge och SingStar innan det blev Stadt, som för övrigt var riktigt bra (och det var längesen!!).

SKRIVET: 2008-02-07, kl 16:57:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Sicko

Kul att jag också har blivit smittad, som tur nog inte så farligt. Men 1½ dag i sängen och det kryper för fullt i benen av rastlöshet!
Två Beck filmer, I Now Pronounce You Chuck and Larry och en massa skräp-program på tv. Åh!!!
Tur att my man kommer hem snart och pysslar om mig :)

image106

SKRIVET: 2008-02-05, kl 07:32:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Fettisdag

Åh, jag har varit så sugen på semlor i säkert 3 veckors tid men lovat att hålla mig till fettisdagen.
Första semlan blir nog till eftermiddags fikat. Sen blir det Te-We's på en gång efter jobbet, men träning ska det bli innan dom slinker ner i magen. Gud så gott det ska bli.

Kanske ska slå till och göra ett gäng egna semlor ikväll också.

image104

SKRIVET: 2008-02-02, kl 16:07:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

PRO kväll

Ja, ikväll blir det kärring kväll må jag säga!
Viktor är hemma i helgen, och eftersom jag är ensam så får jag komma till dom och spela bingolotto :p
Hoppas bara att det blir lite stålar! Gärna en bil, eller en resa, eller en miljon!
Kvällen blir nog kanon med det sällskapet!


image103
Synd att inte loket är kvar. Det var tider det!

SKRIVET: 2008-02-01, kl 22:59:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

Freeeeeeeeedag!

Fredag kväll och jag är trött som en gnu!
Efter en kväll med Linnea L med en riktigt god middag (med ännu godare efterätt) på Radjos och en timmes bowling, så nu får det bli soffan och kolla på tv. Bara skräp-tv, men det får duga. Utgången skippar vi nog, kanske i morgon istället :)



Och ja, träningen känns i mina vader idag. Och i ryggen, men det är nog inte träningens fel, ryggen är bara fel ändå. Tur att faster Britt är ledig i helgen så jag kan få massage!

Nej föresten, jag ska nog ta och läsa lite. Det är lite dåligt med det, så får jag se hur länge ögonen orkar hänga med...


Have a nice weekend.

SKRIVET: 2008-02-01, kl 07:47:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Beach 2008

Ja, det var då dags!
Efter ett sjukt långt tränings uppehåll så har jag tagit mig i kragen och köpt mig ett årskort på KV.
Man får ju inte direkt så vältränad kropp eller bra kondis av att sitta framför en dator varje dag!

Rör på fläsket! Nu ska det banne mig svettas! 
Första passet fick bli BodyStep, och herregud, jag har nog aldrig svettats så mycket! Men så jäkla skönt det känns!



Och just ja, Det är fredag! :)
Gôtt!