SKRIVET: 2008-07-30, kl 19:51:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bilder

Gött har vi det här nere!
Har uppdaterat med några bilder (från mobilen), finns att se här


SKRIVET: 2008-07-28, kl 15:56:52 | PUBLICERAT I: Allmänt

Guteland

Nej det blev ingen resumé av veckan och helgen. Har inte tid helt enkelt.
Hela dagen har gått åt till att tvätta kläder, städat bilen, springa på stan och försöka packa. Seriöst, det är inte lätt att få plats med allt. Men jag & J ska dela på en resväska för att "minska" packningen litegrann, men sängkläder och handdukar tar ju mest plats av allt!
Kanske någon uppdatering i veckan, har ju med mig datorn.

Om 12 timmar ligger vi nog på stranden och sover, så nu måste vi springa till bolaget!

See ya!

SKRIVET: 2008-07-27, kl 23:50:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag pallar inte...

Längesen uppdatering, men jag orkar inte ikväll.
Jag är trött och matt av den här värmen som har varit i veckan, det är sjukt varmt inomhus, så inatt blir det alla fönster öppna, annars vaknar jag kl.7!
Det blir INGEN solning för min del i morgon, det finns en lååååååång lista på saker som ska göras inför semester-trippen :)
Men jag har blivit lite brun iaf!

SKRIVET: 2008-07-25, kl 23:51:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Äntligen är den här!!

Efter en hel del krångel så kom den till slut, vår nya soffa!
Så i morgon åker soffbordet ut, det ser hemskt ut med ett fult soffbord och en ny snygg soffa, måste börja leta nåt nytt först kanske?

Igår blev det en heldag ute på Maln med Johan, Caroline & Johan. Stekhett i luften och skönt i havet. Det hade inte skadat med lite högre solskyddsfaktor känner man såhär efteråt.
Inte blev det väl bättre av att ligga ute på balkongen och sola halva dagen där det är helt vindstilla och jag orkade inte gå och köpa solcreme, det var ju för varmt för att röra på sig. Sen så var jag ju tvungen att hålla mig hemma om Mio skulle komma med soffan :)
Men skönt var det iaf, blev en sväng till Maln på eftermiddagen också.

Man blir rätt matt av solen så jag har sovit i soffan samtidigt som jag kikat lite på Transamerica, sett den förr men jag gillar den. Går ju bara en massa skit på alla andra kanaler ändå... Tog ett varv runt stan för att se om det var nå folk på Hudik-kalaset, och det verkade som det iaf. Massor av människor ute på stan iaf, såg ju inte in på området.
I morgon ska jag se om det finns några förköps-biljetter kvar, annars vet jag inte om jag orkar gå..

Väntar in min hunk som är ute och springer (??) och sen blir det största popcornskålen och mysa framför en film i soffan. Haha

SKRIVET: 2008-07-23, kl 19:13:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

Båttripp

Eftersom solen var framme och det inte fanns ett moln på himlen idag så åkte jag och Linnea ut med mamma & co. med båten till Tuna-olmen. Där finns en liten, liten sandstrand som är jättemysig att vara på.
Inget badande blev det för mig, bara Hansson som vågade sig i det 16 gradiga vattnet. Okej, det är väl inte så kallt men jag tror man blir mer badkruka när man blir äldre. Förr var det då inga problem för mig och sis att ligga i vattnet i Saltvik hela dagen.
Så det här var väl första dagen i sommar (!!) som jag har solat. Och lite brun har jag blivit också :) Det är väl härligt, jag har ju känt mig som den blekaste i stan!

Igår var det Café August som gällde. Men jag hade stannat hemma om jag vetat hur trött jag egentligen var, och om jag vetat vilka de hemliga gästerna var, Agneta Sjödin och Magnus Carlsson (från Weeping Willows). Det var väl inget fel på artisterna, men det kunde varit lite bättre :)
Men nästa gång blir det säkert några bra gäster eftersom det är sista gången, tråkigt att jag missar det.

Lite middag nu och sen en promenad och köpa godis :)

SKRIVET: 2008-07-22, kl 10:42:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

Morgonpromenad

Vaknade redan kl 8 så jag tog en långpromenad, vädret var sådär perfekt, inte för varmt eftersom det blåste lite, och lite sol. Det blev rundan runt Maln, så mysigt att gå där.
Timaranen som låg i hamnen igår åkte vidare idag, jag hade inte alls tackat nej till att åka med en sväng. Den är så häftig! Försökte få en bra bild på den, men den åkte lite för fort.

Som sagt, soligt men blåsigt ute idag så vi skippar nog Hölick idag, kanske en sväng till Saltvik istället.


    

Inte så värst bra zoom på mobilkameran. Och mitt finger kom visst med..

SKRIVET: 2008-07-21, kl 16:50:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helgen

Första dagen på semestern och det regnar... Okej, det har varit fint väder fram till 14-tiden men nu öser regnet ner!
Men det gör inget för jag är så trött efter helgen och så behöver jag tvätta, har ockupperat tvättstugan sen resten av dagen så det gör ju ingenting med regn.

Ja hann med några timmar ute på Hölick på förmiddagen, inte så mycket sol men det var varmt och skönt. Mysigt :)

Lite snabbt om helgen:
Det var X-cup vid Rångsjön på lördagen. Dom är så duktiga alla wakeboard-åkarna! Men det regnade rätt mycket på slutet så alla trängdes under ett tält. Men det var trevligt ändå.
På kvällen åkte vi ut till Saltvik där det var Schlagerfest. Mycket folk och trevligt var det.
Söndagen tillbringades ,som vanligt den här helgen på året, på Bjuråkersstämman.

Trist väder men en mycket trevlig helg!

Bilder från helgen finns här

SKRIVET: 2008-07-18, kl 10:47:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Inte så lovande (?)

Sista dagen innan semestern och jag firade med att äta en räkmacka på fikat med marknads avdelning.

Tänkte smita hem vid lunchen om ca 1½ timme, men SMHI påstår att det kommer regna efter kl. 12 och då känns det ju rätt onödigt att gå hem? För jag hade ju tänkt lägga mig i parken och sola lite...
Men dom har ju haft fel förut, jag tror att väderleksgubbarna mest bara gissar vilket väder som kommer.


SKRIVET: 2008-07-17, kl 21:03:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Födelsekort

Jag kom nyss på att Johan fick en liten kusin för två veckor sedan, och vi har inte varit och hälsat på dom ännu. Så jag knåpade ihop ett kort lite snabbt som jag ska skicka med posten i morgon istället.
Bättre sent än aldrig :)


Såhär blev framsidan av kortet
På baksidan står det:
Välkommen till den stora världen och lycka till i framtiden!

SKRIVET: 2008-07-17, kl 20:59:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

En dag kvar :)

Bara en dag till att "stå ut med" innan semestern börjar! Fan va gött! Det blir nog inte många timmar i morgon, hoppas verkligen på finväder!
Men J tyckte vi kunde började fira redan ikväll så vi grillade och tog ett glas vin. Mumma! Desserten får vänta en stund till för annars spricker magen.

I morgon kommer älsklings Caroline hem också :)
Pepparksfärg gissar jag på att hon har fått, fast huden hade tydligen börjat flagna, lagom till hemresan.
Åhh!! Tänk om man ändå läst spanska och få vara på solsemester i 1 månad istället för att åka till regninga blåsiga Irland och slita som djur med att städa 50 hostelrum varje dag. Nejdå, jag ångrar det inte alls. Jag längtar ju tillbaka dit! Speciellt nu på sommaren! Men det får ju bli nästa år eftersom allt redan är planerat för den här sommaren.

SKRIVET: 2008-07-16, kl 15:38:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

Trött!

Nej nu tänker jag sätta mig på cykeln och trampa hem!
För satan vad trött jag är, nära på att somna här. Kanske ska ta med en kudde i morgon?
Jag hade lika gärna kunna legat hemma efter lunchen och fått betalt för det, för jag gör ju ändå inget här.
Jo jag har lekt med lamineringsmaskinen, gjort finfina lappar och en ny snygg "tag" till resväskan :) Lite roligare + att det blir mycket enklare att se vilken resväska som tillhör mig, eftersom att alla bestämde sig för att köpa rosa resväskor. Fast det kanske är dags att köpa en ny, jag litar inte på den till 100% efter att väskan gick i baklås när kom hem från Turkiet förra året. TUR att det var när vi kommit hem!

Nej det ska bli härligt att sova lite till tv'n när jag kommer hem. För sen ska jag ju iväg och städa, skönt att det är sista gången för jag gillar det inte! Och så hade jag tänkt göra en storstädning hemma också, om jag inte somnar...


Nej cykla hem var det ja....

SKRIVET: 2008-07-16, kl 07:35:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

Storshopping

Jag lyckades inte hitta speciellt mycket igår (vilken kanske var bra). Det enda jag köpte var en randig t-shirt och ett par gråa shorts, och ännu en sorteringslåda till allt pyssel. Jag är ju rätt dum som tror att jag ska hitta något när det är rea, det blir bara kaos i mitt huvud av att se röran som oftast är då, kom på såhär i efterhand att det kanske hade varit bra att hitta lite sommarkläder inför resan, menmen... Det blev ju en billig tripp för mig iaf :)
Kikade in på Schedins också och letade efter ett soffbord vi sett där, men jag vettefan om det kommer passa vår soffa. Vi får vänta tills den har kommit först och leta bord sen.

Det blev en kväll på August med Josefin & Frida, det var kul men inte alls lika kul som förra veckan!! Dom hemliga artisterna var inte heller allt för bra tyckte jag, och musiken efter var hemsk!
Vi gav upp strax efter midnatt och jag tog mig den lilla promenaden hem, tur att jag gick när jag gick eftersom regnet började ösa ner strax efter jag kom hem!

Lite jobb nu kanske?

SKRIVET: 2008-07-14, kl 21:22:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

Perfekta rundan

Jag tog med mig J på en långpromenad till Maln och tillbaka, den perfekta motionsrundan som tog ca 1tim 15 minuter.
Vi brukar ifs vara ute och gå varje dag, men oftast går vi var för sig. Eftersom han helst vill gå i el-ljusspåret/slingan(??) och jag tycker bättre om asfalt/grus.
Dessutom tar jag ju mina "Älg kliv" så J hinner ändå inte med, jag går i en helt otrolig fart utan att ens tänka på det. Så jag ska ta den rundan på torsdag och se hur lång tid det tar för mig.
I morgon blir det en ledig dag, ska upp och jobba 2 timmar men sen åker vi på en shopping-tur. Skönt att komma ifrån jobbet känner jag :)

En Sigge-Hill-jukebox-kväll i morgon blir det också :) Med mina kära kusiiiiiner.

Lite godis nu kanske? :)

SKRIVET: 2008-07-14, kl 11:33:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket handlar om pengar...

Jag känner att den här veckan kommer bli oerhört lång! Men i morgon tänkte jag bara jobba 2 timmar och ta ledigt resten av dagen, eller jag är nästan helt säkert iallafall. eller, jag vet inte...
Johan vill ha shopping sällskap i Sundsvall, jag skulle behöva en hel del nya kläder jag med! Men det finns för- och nackdelar med att åka dit.

Fördelar:
1. Min garderob ekar av kläder. Iallafall av kläder jag vill använda.
2. Det är rea, så man kan hitta något fynd. Även om jag inte har hittat någonting på rea någonsin så hoppas man ju alltid.
3. Sundsvall är bra mycket roligare att shoppa i än Hudiksvall, man behöver mer än 30 minuter på sig i S-vall för att gå igenom alla butiker och kolla noga på allt som finns.
4. Johan är bäst att ha med sig när man ska köpa nya kläder!
5. Det vore skönt att vara ledig, det finns ju ändå inte mycket arbete här...


Nackdelar:
1. Jag ska betala resan till far-far-away senast nästa måndag och jag kan inte direkt påstå att biljetterna var über-billig
2. Jag måste försöka spara lite pengar till dess, ja det är låååångt kvar.
3. Det finns ju en till resa (också far-far-away) som är nästan bokad och klar, och den blir av i september isf, där behöver jag också ha plånboken så fet som möjligt, för där läre det bli en del shopping. Och till september är det inte särskilt lång.
4. När det är rea finns det sällan nya snygga kläder, bara tjafs som dom hittat längst in i lagret. Rea innebär hemsk oordning också, och är det inte ordning och reda så ger jag upp när jag kommer in i butiken.


Kanske lutar det mer åt att jag stannar hemma?
Jag behöver nog pengarna mer än nya kläder just nu...

SKRIVET: 2008-07-13, kl 21:54:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

En liten skymt av solen ändå

Helgen är över igen, men nästa helg börjar semestern :)

Det var ju lite soligt idag så vi åkte och hälsade på pappa, det brukar ju alltid vara lite bättre väder ute vid havet än innåt landet, och det var det :) Det blåste ifs lite, men vad gör det? Jag trivs allra bäst vid havet, oavsett väder!

Och finfint har det blivit där nu när den (förhoppningsvis) sista utbyggnaden är klar, och altanen på plats.

Vi tog en tur med båten till Hölick och spelade minigolf och åt lite lunch/middag. Och Hölick kan nog ha Sveriges tråkigaste minigolf-bana! i plast! !!! Dessutom fick vi gå och sopa bort kilo-vis med grus från banorna.
Tråkigt att man inte anstränger sig mer för att ha lite aktiviteter runt en camping som är så långt ifrån stan. Skärpning!

Jag är trött som en gnu, kan bero på all frisk havsluft kanske? Så det blir att krypa ner i sängen snart, ska ju ändå upp och jobba i morgon. Tråkigt eftersom jag kommer vara helt ensam på kontoret, till och med hela avdelningen (!!!) hela veckan. Så jag ska inte glömma att ta med nån rolig tidning. Finns risk att jag somnar annars tror jag.


SKRIVET: 2008-07-12, kl 19:36:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Myslördag

Ännu en promenad efter lunch blev det. Solen hade kommit fram och det var riktigt varmt ute, inte direkt vad man är van vid.
Åkte upp på Jysk och skulle ju köpa kuddar och en extrasäng. Men kuddarna jag sett förr var slut, sen tycker jag det är rätt dyrt att köpa kuddar som kostar 800 kr, speciellt när jag tänkte mig 4 nya... Får kika ner på Hemtex nån dag, dom har ju alltid minst 50% rea, eller har jag fel?
Hittade iallafall en spegel som jag köpte, vi har inte riktigt kommit överrens om vilken spegel vi ska köpa. Men jag var köpte den Johan tyckte bäst om. Jag är snäll jag :) Överraskad blev han!

Ätit toast, räkor och majonnäs, så gott, men jag tror inte direkt att majonnäs (i den mängden jag har) är så himla nyttigt :p

Eftersom det åskar och spöregnar ute ska vi ta bilen till Kiosk-piraten och köpa oss en stor godispåse :) Sen blir det nån film, Cujo kanske?



Fin spegel, eller?

SKRIVET: 2008-07-12, kl 12:11:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jordgubbar

Vad var det jag sa? Det regnar när man är ledig. Typiskt!

Johan överraskade mig med att ha varit och köpt jordgubbar och nybakt bröd i morse. Jag brukar alltid vakna först, eller så vaknar jag av att det rör sig i lägenheten. Men jag sov 2 timmar längre än honom! Det var längesen jag sov mer än 9 timmar när man är ledig!! Men skönt var det!
Och jordgubbar och mjölk till frukost var så himla gott!

En halvtimmed promenad blev det längs kajen och hamnen också, riktigt skönt väder fast det hänger regn i luften.


Ska leta efter nya kuddar till sängen och en extra-säng eftersom Jossan klagade på att sova i soffan :p
Men det blir bättre när vår riktiga soffa kommer nästa vecka, jag lovar det! Men jag ska passa på att leta nu när det kanske är rea på många ställen.

SKRIVET: 2008-07-11, kl 16:38:45 | PUBLICERAT I: Allmänt

Regn

Det var planerat att vi skulle åka med mami och Pelle med båten ut till någon ö och grilla idag efter jobbet, men eftersom det spöregnar ute så får det bli vi grilla på parkgatan istället.
Pissväder. och det såg inte ut som det blir bättre föränn i mitten på nästa vecka.

Tur att jag valde en senare semester än alla andra!

SKRIVET: 2008-07-11, kl 11:02:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Bokat :)

Nu så har jag ÄNTLIGEN bokat resan till landet jag alltid drömt om att åka till!
En månad utan babe kommer vara sjukt tråkigt, men resan kommer bli grymt kul :)
Hade jag inte J funnit i mitt liv så kanske kanske att jag hade varit där längre, men jag kommer dö av hemlängtan om jag är borta längre känner jag!

Kanske att det blir två till resor i höst innan den STORA resan, men jag vettefan om jag kommer kunna kramla ihop pengar till det, man vill ju inte snåla när man åker iväg.
1. Ev. en lång-weeken i det stora landet i öst. Men det hänger på Carro, vill hon så åker vi annars inte, Kom igen!!! Det är ju hur coolt som helst och det blir mycket shopping, shopping!
2. Och om sommaren blir pissdålig och/eller om jag längtar efter sol och värme i oktober så blir det helt säkert en sista minuten med Johan-goan.

Det kommer bli nice!


The world is big, explore it!

SKRIVET: 2008-07-10, kl 07:29:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

Helt fel...

Jadu, jag och Josefin kom nog lite fel igår när vi skulle på vallen...
Att vara i en ort där man inte känner mer än 3 pers är inte så kul, dessutom var vi nog dom enda som var nyktra(?).
Men vi gjorde det bra som stod ut i 2 timmar!!! Ha,ha!

Vi kanske ger delsbo en till chans nångång, kanske...
För jag tror mer på Café August.


SKRIVET: 2008-07-09, kl 07:05:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

(fuckin) Good morning

Trött, det är bara förnamnet idag.
Jag och Josefin tog oss till August för att se vad SiggeHill hade att bjuda på för kul.
Och kul var det!
Lasse Lindh och Lisa Ekdahl!
Lisa är helt klart den sångerskan som har coolaste rösten av alla!
Synd bara att August inte är större, för det var knök-fullt både ute och inne. Jag menar verkligen fullt, typ som i en sill-burk!
Men kul var det må jag säga!
Synd bara att jag måste kliva upp och jobba idag. Tänkte ta mig sovmorgon, men jag vaknade klockan 6 ändå och jag känner på mig att det kommer bli en lååång dag!
Det får bli en timmes eftermiddagslur när jag kommer hem eftersom  vi tydligen ska på Vallen ikväll, men det blir kul tror jag!

SKRIVET: 2008-07-07, kl 18:27:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

Monday afternoon

Okej, det var då en jäkla cirkus med soffan våran.
Struligt värre, men vi hade ju beställt en annan soffa från början som inte gick att avbeställa men Mio skulle ta hem den och sälja ändå. Så det var egentligen inget fel, de hade bara missat att ta bort ordern från oss så därför blev det så här trassligt. Så vår soffa kommer om 2 veckor ändå. Goooodie :)

Det blev mest bara mys hemma i helgen eftersom det var grått och tråkigt ute. Söndagen spenderades på Saltvik med släktingar från Gbg och några timmars Wii-Sport spelande med J och pappsen. Värre tävlingsmänniska och dålig förlorare än pappa finns inte!


En promenad och sen blir det go mat: Stuvade makaroner och köttbullar :)

SKRIVET: 2008-07-05, kl 11:43:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

Mycket pung

En typsik tjejkväll igår med Josefin. vin, snacks och massor av prat, riktsigt trevligt!
Hitta ett sjukt kul klipp från Idol2004. (Det kanske är roligare med lite alkohol i kroppen?)

Ingen sol idag, så det blir kanske en sväng på stan istället för stranden?

SKRIVET: 2008-07-04, kl 17:53:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag ångrar mig...

Det var inte alls "Finaly, soffan kommer idag".
För när J suttit hemma och väntat i 3 timmar på att dom skulle komma med nya, fina soffan så ringer dom och säger att det har blivit nåt fel.
Vi har fått den vi beställde från början men ångrade. Så nu kommer vi få göra en nybeställning IGEN!!!! Men vi skulle få låna den soffan som hade kommit tills vår riktiga kommer, eftersom jag idag slängde ut den gamla.
Men när jag kommer hem ser jag att dom bär in soffan i lastbilen igen, för då saknades det tydligen ett soff-ben och några skruvar.
Så nu har vi fått låna en liten 3 sits(/stor 2 sits) som iofs är fin, men den passar absolut inte in här. Så hoppas jag verkligen att soff-tillverkarna prioriterar oss före allt annat.
Och jag kan lova att jag ska ta med mig mintt bitch-emelie till Mio i morgon, hon kan gnälla på rejält hon.

SKRIVET: 2008-07-04, kl 09:31:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

Finaly!

Jag blev lite smått sur när jag ringde Mio för 2 veckor sedan och frågade hur det låg till med leveranstiden på vår nya soffa. Den kommer om FEM TILL SEX VECKOR!! Så vi får stå ut med vår äckliga 500 kronors soffa från blocket ,som jag köpte av några pundare i Gävle när vi i panik behövde en soffa till nya (nuvarande) lägenheten och johan var borta på jobb. Äh, den fräshades ju upp med snygga kuddar och nopp-maskinen så den går att stå ut med.
Men så fick jag ett samtal från Mio igår kväll och gissa vad? Jo soffan har kommit och dom skjutsar ut den till oss idag!!
Så vi får njuta av vår nya snygga och sköna soffa heeeela sommaren!

Får se nu vad jag ska göra med den som vi har nu. Försöka sälja den på blocket igen? Eller skjutsa den till BättreBegagnat (under Ica Träffpunkten) och hoppas den blir såld där.
Hoppas på att jag (som är lite klen) och pappsen klarar av att bära ner soffan för alla trapporna (för vi har ingen hiss!!) på lunchen. Eller så kanske Mio-gubbarna kan hjälpa till? Dom måste väl vara duktiga.


Dags för fika, chiiiiifen har köpt goa bullar :)
(och nej jag sitter inte och skriver här istället för att arbeta, jag har faktiskt fikarast...)

SKRIVET: 2008-07-03, kl 21:36:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

Djävulsöronen

"Ouuuj!, dy har vari häer mikkket ser ja"
Det var så Dr.Jamal sa när han kollade historiken på öronmottagningen.
Första gången var en öroninflammation -96, då jag fick rör i båda öronen.
Sen gick det ungefär 2-3 år innan jag behövde komma dit igen, sen var det kört.
Jag har besökt Dr.Larsson 1-2 gånger per år sen dess. Men när jag fick inflammation i öronen 7 gånger under en 2års period så fick jag (och Dr.Larsson) nog och det fick äntligen bli en operation för att "täppa till" hålet.

Eftersom Ahmed (jag ska A L D R I G mer gå till honom) sa att min yrsel berodde på mina öron och försökte grejja det själv utan att lyckas, så fick jag ta och gå till öronmottagningen för lite proffsigare hjälp.
Självklart får man en läkare som inte förstår vad man säger och knappt förstår svenska så bra. Och för det 3 minuter långa besöket får man punga ut 300 kr. Det är dyrt att vara sjuk. Som tur är så har jag inte haft någon mer inflammation i något öra efter operationen förra julen. För då jäklar hade jag blivit pank!!!

Så jag får väl se om det var örat (balansnerven) som är felet till att jag är så jäklar yr och att mina ben går av sig själv ibland.


En skål med glass och jordgubbar nu tack! 

SKRIVET: 2008-07-01, kl 18:26:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

Tisdag.

En dag hemma blev det idag, halva dagen igår också efter att min yrsel var hemsk och min hjärna och mina ben inte komunicerade så bra. Ska få träffa Ahmed på hälsocentralen i morgon och ta lite prover och se vad som är "fel" på mig.
Jag har inte riktigt förtroende för honom efter ett tidigare läkarbesök hos honom för några år sedan, och efter rykten jag har hört. Men han är ju trots allt utbildad så någon hjälp ska jag väl lyckas få. Jag går inte därifrån innan jag fått den hjälp jag kräver att få.

Helgen sprang nästan förbi en. Hela lördagen tillbringades i Delsbo. Båtfestival, Johans familj och tog med Johans småsyskon till Bobygden för att se på traktor crousing (precis lika tråkigt som det låter) och sen hem mot stan, med en båt i 30km/h. Så långsamt att man nästan somnar!
Efter en pizza tog jag med mig herr Hansson på Josefins 20års fest på kvällen.

Tog bilen till Gävle på söndan (eftersom det går ett enda X-tåg?) och sprang i affärerna som var öppna. Det enda som shoppades för min del var presenter till Linn som fyllt 3 år. En hopp-boll (som man sitter och hoppar på) och såp-bubblor. Farbror Pär och sambon Mia har flyttat in i nybyggt radhus vid Gavle-ån. Jättefint läge med båten nedanför altanen och 5-10 minuters promenad till centrum. Kanonläge nu när det väntas ännu en kusin från dom snart :) En pojk hoppas vi alla på!

Ska försöka ta mig runt lillfjärden med mina bångstyriga ben, jag måste ju försöka röra på mig.