Helgen

Dålig uppdatering. Men det är så mycket som ska hinnas med när J är hemma så man hinner knappt vara hemma och bara vara.

På fredag var det en arbetsdag på kontoret i Stockholm med holländaren som ser ut som en blanding av doktor Kosmos och Hemulen (i Mumin).
J som skulle ha maten på bordet när jag kom hem på kvällen hade bokat bord på Radjos istället, en sån trevlig överraskning. Tråkigt nog verkar dom bara ha en kock i köket den kvällen så förrätten (vitlöksbröd) tog en timme att få! Men gott var det :)

På lördagen bar det av till Sundsvall för att leta lite möbler i alla möbelaffärer vi hittade. Men det var lite halvdåligt utbud på just det ville ha. Så på lördag blir det jag som ska slipa och måla bord och stolar som får duga tills vi hittar något vi verkligen gillar.
Och soffor....herregud vilken soff-djungel! Vill man bygga en egen soffa kostar det skjortan, men vill man köpa en färdig soffa så finns inte färger som vi gillar eller så är det fel storlekar. Jojjemen, vet man vad man vill ha så kan det vara lite knepigt att hitta just det också.
Det slutade med att vi köpte kläder och skor istället, och inga möbler... Så det får bli om en vecka när J kommer hem, hem till en ny lägenhet :)

Lördag kväll tillbringades med kusin Josefin och Jens som var i Hudik över helgen. Råttatouille, öl och vin fram till halv 4 tiden.
Sen plåga sig upp vid 8 på söndag för att tvätta....Den enda tvättiden som finns på över en vecka! Det är nästan sjukt! Men man måste ju ha rena kläder så det var bara att pallra sig upp ur sängen.
Men lika bra var väl det, man hinner ju med så mycket mer på dagarna när man kliver upp tidigt.
Auktion i Delsbo blev det också i hopp om att hitta lite möbler, men ingenting blev inropat.

Undra om vi kommer hitta några möbler...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0